RAVNOGORCI ORGANIZATORI FIS MEĐUNARODNOG PRVENSTVA , PRVENSTVA HRVATSKE, HRVATSKIH POKALA I OTVORENOG PRVENSTVA PGŽ NA NORDIJSKOM CENTRU NA VRBOVSKOJ POLJANI

TSK Ravnogorac iz Ravne Gore tehnički je organizator u dane 02. i 03. ožujka 2019. godine  četvrtog po redu međunarodnog FIS natjecanja Balkan kup, FIS Balkan dječjeg kupa,  četvrtog i petog Hrvatskog pokala i prvenstva Republike Hrvatske te Otvorenog prvenstva PGŽ u skijaškom trčanju.
Natjecanja će se održati  na Nordijskom centru na Vrbovskoj poljani.
Prvog dana u subotu će se održati natjecanje za FIS Balkan kup na 5 km i 10 km slobodnim načinom trčanja za žene i muškarce te natjecanje za FIS dječji Balkan kup za  kategorije od kadeta i kadetkinja do dječaka i djevojčica na stazama 5, 4 i 3 km slobodnim načinom trčanja,  te  cicibana i cicibanki na stazama od 2 i 1 km klasičnim načinom trčanja. Ovo se natjecanje boduje ujedno za Hrvatski pokal 5 i Otvoreno prvenstvo PGŽ.
Drugog dana u nedjelju se nastavlja natjecanje za  FIS Balkan kup slobodnim načinom trčanja za muške i žene na 10 i 5 km te natjecanjem za prvenstvo Republike Hrvatske i Hrvatskim pokalom 4 za sve kategorije također slobodnim načinom trčanja, dok će se cicibani i cicibanke natjecati klasičnim načinom trčanja.

Prilog:  Pozivnica FIS Balkan kup i FIS Balkan dječji kup, Ravna Gora 2019.

          Raspis FIS dječji Balkan kup, HP 5 i OP PGŽ, V.poljana, 02.03.2019.