EDI DADIĆ, GABRIJELA SKENDER I LUKA RIBARIĆ NA SVJETSKOM JUNIORSKOM PRVENSTVU U RASNOVU U RUMUNJSKOJ OD 22. DO 28.VELJAČE 2016. GOD.

Na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Rasnovu u Rumunjoskoj prvog dana natjecanja u sprintu skijaškog trčanja na 1,3 km slobodnim načinom trčanja u kategoriji juniora U 23, Edi Dadić ( TSK Ravnogorac ) plasirao se je u četvrtfinale sa devetnaestim vremenom kvalifikacija, da bi u črtvrtfinalu imao peh kada mu je na startu puknuo štap, tako da je ukupno osvojio 29. mjesto od ukupno 71 natjecatelja.
Od ostalih naših natjecatelja koji sudjeluju na Svjetskom juniorskom prvenstvu Gabrijela Skender ( TSK Ravnogorac )  osvojila je 56. mjesto od ukupno 78 natjecateljica u sprintu na 1,3 km slobodno u kategoriji juniorki natjecavši se sa 3 godije starijim, dok je kod juniora na istoj stazi Luka Ribarić ( TSK Rijeka-Čavle ) osvojio 89. mjesto.
Vodstvo reprezentacije čini vođa puta i glavni trener reprezentacije Zoran Skender.
U utrkama dana 23. veljače na 15 km u kategoriji U 23 Edi Dadić osvojio je 62. mjesto, junior Luka Ribarić bio je 86. na 10 km, a  juniorka Gabrijela Skender 70. na 5 km, svi klasičnim načinom trčanja. 
Do kraja prvenstva naši natjecatelji i natjecateljka nastupaju još dana 25. veljače u u trkama slobodnim načinom trčanja: juniori 23 i juniori na 15 km, a juniorke na 10 km.